Ook een eigen peutersite? kijkonzepeuter.nl
Puk Veron

Gastenboek


Hallo,

Leuk, dat je een kijkje hebt genomen op mijn website!!!
Wij zouden het ook heel leuk vinden, als je nog even een berichtje, of reaktie in dit gastenboek achter laat. Het gastenboek mag wat ons betreft uitpuilen!!
Alvast bedankt!
Hopelijk kom je nog vaker terug!?

Liefs van Puk en van Mark en Daniëlle
Naam:
Bericht:Bold text: [b]text[/b]Italic text: [i]text[/i]Underline text: [u]text[/u]Strikethrough text: [s]text[/s]Center text: [center]text[/center]Image toevoegen: [img]http://www.kijkonzebaby.nl/fotos/foto.jpg[/img]Link toevoegen: [url]http://www.kijkonzebaby.nl/[/url] of [url=http://www.kijkonzebaby.nl/]Link text[/url]

Very HappyHappyHappyTastyWinkShockedrazzEmbaressedCoolSleepyConfusedLoveSadVery Sad or CryingCryingVery MadEvilSneakyYesNoIdea

eva schreef op 10 september 2016:

Reageer  

Wilma,Taxi Verhoeven schreef op 10 februari 2016:
Hoi Mark, Danielle Puk en de rest,

Per toeval kwam ik iets van jullie tegen, nieuwschierig heb ik op deze site gekeken.
Wat is Puk al een hele dame geworden, 9 jaar, ik schrok ervan. Waar is de tijd gebleven, dat deze dame bij ons in de taxi zat. Wat doet ze het goed..Zelf stappen maken. Ik zie ze puzzelen op een foto. Wat een mooi meisje. Jullie mogen gerust trots zijn op alles wat jullie samen bereikt hebben.
Lieve groeten Wilma

Reageer  

Marielle schreef op 10 januari 2015:
Hallo Puk en ouders,
Per toeval ben ik op jullie site terecht gekomen,
ik was op zoek naar informatie over een traanbuis operatie en klikte op de foto van Puk.
Onze zoon wordt aankomende week daaraan geholpen.
Ik was erg verrast dat ik toevallig op de foto van Puk heb geklikt, aangezien Sidney ook RTS heeft. Klinkt raar maar weet niet hoe ik het anders moet omschrijven.
Sidney is net als Puk een ontzettend vrolijk en innemend kind. Ik zeg altijd het is niet moeilijk om van hem te houden. Geweldig om te zien hoe jullie met Puk omgaan, complimenten hiervoor.Wij vinden het altijd erg leuk om te zien hoe het anderen vergaat. Ik weet uit eigen ervaring dat het niet altijd even makkelijk is om met de rest van de wereld te dealen. Maar als ze maar half wisten hoe bijzonder deze kinderen zijn zouden ze het begrijpen.
Ik ga jullie site zeker in de gaten houden en wens jullie allemaal al het goeds voor de toekomst.
Groetjes Marielle

Reageer  

Miranda schreef op 30 juli 2014:
Lieve Puk, Van harte gefeliciteerd met je 9e verjaardag en ik wens je een heel fijne dag! Liefs, Miranda

Reageer  

Loes schreef op 16 juli 2014:
De aanhouder wint toch he.
Fijn dat jullie nu eindelijk duidelijkheid hebben gekregen.
Veel liefs voor jullie gezinnetje

Reageer  

Miranda schreef op 6 juli 2014:
Hoi Puk,

Ik ben hartstikke blij weer wat van je mamma te horen en vooral dat het zo goed met je gaat. Weten wat er aan de hand is en wat je kan verwachten geeft wat meer rust. Nog een paar weekjes en dan ben je alweer 9 jaar!

Met heel veel liefs en groetjes, ook voor pappa, mamma, Sam en Lex,

Miranda

Reageer   Reacties bekijkenReacties verbergen   Er is nu 1 reactie.

cindy en jurgen schreven op 6 juli 2014:
hallo danielle wat een zoek tocht en een heel mooie bericht heb je over puk geschreven knap hoor je bent een kanjer groetjes ome jurgen en tante Cindy xxxxx

Reageer  

Carla schreef op 6 juli 2014:
Wat een zoektocht, Danielle en Mark. Maar goed en fijn om te weten wat er met Puck aan de hand is. En geruststellend voor Lex en Sam. We wensen jullie alle goeds toe.

Reageer  

Chris schreef op 5 juli 2014:
Je mama had een berichtje op fb gezet en daarbij verwees ze naar je eigen site. Wat heb je toch een super ouders en broertje en zusje.
Je geniet volop zie ik wel aan de foto, s.... Je bent echt n knappert.
Mama houdt iedereen goed op de hoogte van je uitjes en vriendjes over de hele wereld....dat heeft niet iedereen. Puk je bent n kanjer xx

Reageer  

Mieke Greefhorst schreef op 5 juli 2014:
Door het op te schrijven zul je vast en zeker vele ouders die - een gelijkwaardige zoektocht - (hebben) ondergaan, helpen. Goed gedaan!

Reageer  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 volgende